Zum Hauptinhalt
Textseite

Συμπέρασμα

Abschlussbedingungen

Ολοκληρώσαμε μια εντατική ενότητα με πολλά νομικά κείμενα, νέους όρους και έννοιες. Ελπίζουμε να παραμένετε μαζί μας!

Πολλοί άνθρωποι θεωρούν τον ΓΚΠΔ περιοριστικό και αισθάνονται πελαγωμένοι από τους κανονισμούς χωρίς ποτέ να έχουν εξοικειωθεί με αυτούς. Σε αυτή την ενότητα είδατε ότι η προστασία των δεδομένων δεν είναι πυρηνική φυσική, αλλά βασίζεται στην κοινή λογική σε πολλούς τομείς. Φυσικά χρειάζεται χρόνος για να εξοικειωθείτε με το θέμα, αλλά στο τέλος λαμβάνουμε ως ανταμοιβή την προστασία των βασικών μας δικαιωμάτων. Σκεφτείτε την προστασία των δεδομένων στα έργα/πρότζεκτ σε πρώιμο στάδιο, τότε η υλοποίηση θα είναι πολύ πιο εύκολη. 

Στην Ενότητα 3 θα δούμε τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις που απορρέουν από τον ΓΚΠΔ. Υποσχόμαστε ότι θα υπάρχουν λιγότερα νομικά κείμενα, αλλά περισσότερες πρακτικές συμβουλές που θα είναι χρήσιμες και για εσάς ως ιδιώτη κατά την άσκηση των δικαιωμάτων σας.

Αλλά πριν από αυτό, σας αξίζει μια μικρή ανταμοιβή. Σε αυτό το βίντεο μπορείτε να δείτε πόσα προσωπικά δεδομένα δημοσιεύουμε οικειοθελώς στο διαδίκτυο: https://yewtu.be/watch?v=yrjT8m0hcKU. Δεν πρέπει να αγνοούμε ούτε αυτή την πτυχή της προστασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα. 


Πηγή: cromaconceptovisual στο Pixabay